04

Instellen van de trader

Zodra de koppeling met de exchange is gerealiseerd en ook de trader geactiveerd is, gaat BitBrokerTrade handelsdata verzamelen. Nadat een positieve trend is vastgesteld geeft de trader een aankooporder.

Dit heb je nodig om de trader in te stellen:

  • Account bij één van de vier beurzen
  • BitBrokerTrade gekoppeld aan één van de vier beurzen
  • Minimaal € 55,- saldo op je account bij de betreffende beurs

Trader activeren:
Kies in BitBrokerTrade voor ‘Instellingen/Traders/Trader toevoegen’

Voor een uitgebreide toelichting: https://docs.bitbrokertrade.com/trader-instellingen-toegelicht

Invulinstructie:
Naam
Geef deze trader een voor jou herkenbare naam. 
Beurs Kies hier de gewenste beurs. Deze kun je later niet meer wijzigen.
Markt Kies hier de cryptovaluta waar je in wilt handelen (maximaal één per trader). Deze kun je later niet meer wijzigen.
Handelsstrategie
Kies uit Bitbrokertrade of UpDown. Deze kun je later wijzigen. Voor inhoudelijke uitleg: zie YouTube https://youtu.be/YZHi4rNuj48.
Minimaal winstpercentage
Bij welk percentage mag de trader winst nemen op een transactie. Hou rekening met de aan- en verkoopkosten van de beurs (totaal 0,5% bij Bitvavo) en de commissie van BBT. Dit kun je altijd weer wijzigen.
Stop aankopen boven
Hier kun je een maximale aankoopkoers (plafondkoers) opgeven. Als de werkelijke koers hoger is dan jouw ingave, worden er geen aankopen gedaan. Deze ingave kun je ieder moment wijzigen
Gemiddeld aankoopbedrag
Hier geef je het bedrag in wat jij het liefst als gemiddelde transactiegrootte wilt hebben. Vul je hier niets in, dan neemt de trader altijd 18% van het vrij beschikbare Euro saldo in de betreffende beurs.
Maximaal open aankopen
Hoeveel aankoopposities mag de trader tegelijk doen voor deze munt. Samen met "Gemiddeld aankoopbedrag" kun je dus een limiet instellen hoeveel de trader maximaal in een munt mag investeren.
Is ingeschakeld
Als de trader actief is, staat hier een vink. Voor -tijdelijke- de activatie haal je de vink weg.

Kies voor “OPSLAAN” en de trader is actief.

LET OP: het kan enkele uren duren eer een trader zijn eerste aankooptransactie doet. E.e.a. is afhankelijk van de strategie instelling en of er een juiste koerstrend is.

 

aanmelden

Ga verder naar het dashboard
05

Begin met geld verdienen