« Beta versie 2018.1 gaat LIVE !!!»

Published on 03-04-2018

We gaan weer LIVE, gelukkig, bijna drie maanden zijn we bezig geweest om de fouten van de eerste programmeur te herstellen. Slordigheidjes weghalen en optimaliseren aan de hand van onze eigen statistische gegevens.

Met de Bèta versie 2018.1  koopt de Trader ook in een stijgende markt. Alleen kleinere porties.  In een dalende markt worden er grotere porties aangekocht. De afgelopen drie weken hebben we met ons eigen account getest en ondanks dat de prijs van de Bitcoin vaker omlaag dan omhoog ging, hebben we toch het beoogde rendement weten te behalen. Vaak op de meest onmogelijke tijdstippen verkoopt ons systeem pockets van Bitcoins om rendement te kunnen maken.  Wil je meeliften in onze Bèta versie?  Laat het ons dan even weten. We stellen met plezier onze software voor je open. Maak een account aan op Website Trader en stuur separaat een email naar:  beta@bitbrokertrade.com  We zullen je dan snel toelaten!

Alle deelnemers van het eerste uur zullen de komende periode door ons gecompenseerd worden voor de tijdelijke afwezigheid van ons systeem. We zijn dankbaar voor jullie vertrouwen en stellen jullie geduld enorm op prijs.

Vanaf 1 mei, gaan we helemaal los om het systeem volledig open te stellen voor het grote publiek. Op die datum zullen we een "beloningssysteem" introduceren voor wanneer jij als klant een nieuwe klant voor ons vindt. 

Succes en dat de volatiliteit nog maar even mag aanhouden om vervolgens een flinke opwaartse koers in te zetten!

Mark Snijders

Eigenaar Bit Broker Trade

152273679854e772350263a081cc2b83d2cba970ac.png