« We kennen 1000 manieren waarop het niet kan...»

Published on 29-01-2018

Thomas Edison was de eerste die zei:"ik heb niet gefaald, ik heb 1000 manieren gevonden waarop het niet kan!" Dat is een totaal ander uitgangspunt natuurlijk!

Ook wij hebben met onze software meer dan 1000 manieren gevonden waarop het niet kan. Waar we vorig jaar vol vuur van start gingen met een aantal programmeurs uit Den Bosch, hebben deze er in December van het vorig jaar, het bijltje er bij neer gegooid. Ze kregen de fouten die ze tijdens het programmeren gemaakt hadden niet opgelost. En wij wilden nou eenmaal een feilloos systeem.  Na een behoorlijk intensieve periode van zoeken en spreken hebben we een tweetal nieuwe programmeurs gevonden die al vrij snel de "vergissingen" van het eerdere bedrijf boven water hadden. We zijn onze software aan het testdraaien op onze eigen accounts en we verwachten dat we half februari opnieuw volledig live kunnen zijn. 

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We werken achter de schermen dagelijks om onze service te verbeteren en optimaliseren en de enige tegenslag die we gehad hebben is factor tijd.  Geef ons nog een paar weekjes en dan zijn we weer helemaal BACK in BUSINESS !  Daar hebben wij met het hele team ook lang naar uitgekeken.

Tot binnenkort, we houden jullie in de tussentijd via onze nieuwsbrief op de hoogte!

Team Bit Broker Trade.

318151721952438cf1ffce98c5341bfd7b2408c16bb3d.png