Meedoen

Om de veiligheid van je investeringen te waarborgen verdelen wij de taken in twee delen:

accounts.png

 

1.      Rekening bij een exchange waarop gehandeld kan worden.

2.      Deelname aan de tradingsoftware bij Bit Broker Trade.

Wanneer je gaat deelnemen heb je bij beiden een account nodig. Wij adviseren je om deze accounts gelijktijdig aan te vragen.

BTS account.png

Bitstamp account openen: 

Voor het  openen van een rekening bij Bitstamp ben je minimaal 18 jaar. Je hebt een identiteitsbewijs (kopie paspoort/ID-kaart) en een bewijs van adres (kopie van officiële brief verstuurd naar je eigen adres)nodig. Deze kun je bij de registratieprocedure  uploaden naar Bitstamp.

Op de Bitstamp website staan gedetailleerde instructies en welke documenten voldoen. Volg deze instructies nauwkeurig. Het goedkeuringsproces bij Bitstamp kan tot 2 weken duren. (doorgaans is het  binnen twee dagen geregeld)
 

loep U.png

Bitstamp Account goedgekeurd:

Zodra je account goedgekeurd is (je krijgt daarvan een e-mail), kun je door naar Trader registreren.

BBT account.png

BitBrokerTrade account openen: 

Het aanmeldscherm van Bit Broker Trade is erg eenvoudig.

registratie.png

Hou er rekening mee dat het door jou gekozen wachtwoord minimaal 8 tekens bevat, waarvan minimaal één “bijzonder teken” is. ( Geen aA - zZ / 0-9 ).  We sturen ter controle van het door jou gebruikte e-mail adres een mail met een bevestiging waarna je in de mail op de oranje knop moet klikken.

Bevestigingsmail.png

           

Daarmee ga je naar het activatie gedeelte van de site.

activeren BBT.PNG

Klik op de blauwe knop om te activeren. Je deelname is bevestigd,  je kunt nu inloggen in het systeem. 

 

Sleutel.png

API-key aanmaken: 

Om de software van BitBrokerTrade namens jou te laten handelen hebben we een API-key (Application Program Interface) nodig. Die dien je zelf aan te maken en te activeren op  Bitstamp, dat werkt als volgt:

-          Login bij Bitstamp.net

-          Login bij Trader.Bitbrokertrade.com

 

– Ga bij Bitstamp in het linker menu naar Security en dan -> API access

Bitstamp menu.png

– Klik op “New API key” -> Je ziet het onderstaande scherm:

API acces.png

Laat ALLE filter velden leeg!  Behalve  IP Address Filter vul daar in:  164.132.81.200  Door het IP-adres van onze computer in te geven kan nooit een ander jouw API code gebruiken.

Kies jouw bijbehorende account (Associated Account). Dit is alleen nodig als je ook een sub-account aangemaakt hebt. (geld beheren van een ander!) 

Vink nu alleen de velden aan zoals op het onderstaande voorbeeld:

api validatie.png

Druk op “Generate Key”. Je krijgt dan direct een API-key en een bijbehorende SECRET te zien. Zorg dat je in een tweede tabblad ingelogd bent in de trader van Bit Broker Trade. Zodat je je API-KEY en SECRET gemakkelijk kunt kopiëren en plakken. SECRET wordt maar 1x getoond en is hierna nooit meer op te vragen.
 
Ga naar BitBrokerTrade.com. Nu kun je de key codes invullen in het systeem van Bit Broker Trade. Wissel tussen de tabbladen en ga links in het menu naar Personal Keys en vul het onderstaande in:

Bitstamp Personal Keys BBT.png

Je Publieke sleutel (API-Key) blijft zichtbaar, je Geheime Sleutel (Secret-Key) wordt slechts ter validatie gebruikt en nergens in onze systemen opgeslagen.

 

API key aansluiten.png

API-key activeren: 

Daarna moet je de API key “Activeren”.  Je krijgt een email van Bitstamp met een bevestigingslink. Zodra je daarop klikt is je API key geldig.

Mocht je moeilijkheden ondervinden, of is het allemaal wat te ingewikkeld. Dan helpen we je graag. Stuur daarvoor een mail naar:  hulp@bitbrokertrade.com  Een medewerker zal je tijdens werkdagen of bij beschikbaarheid, helpen met het koppelen van deze gegevens. Je krijgt dan vooraf van ons een email met aanvullende uitleg, zodat we de stappen samen gemakkelijk kunnen doorlopen.

 

bank transfer.png

Investeringsbedrag storten:

De Trader kan gaan handelen wanneer er saldo aanwezig is op je account bij Bitstamp. 

Je kunt een kosteloos een SEPA bankoverschrijving doen vanuit een Nederlandse bankrekening naar de rekening van Bitstamp. Dit werkt als volgt:
 
Login bij Bitstamp
Klik op “Deposit” bovenaan in het scherm
Klik daarna op “EU bank (SEPA)”, je ziet dan het volgende scherm:

SEPA payment.png

Vul de gegevens in en kies als account balance Euro! 
Klik daarna op Deposit. Je ziet dan het volgende scherm: 

transfer Bitstamp.png

Maak een internetbankoverschrijving vanaf je eigen bankrekening (KNAB, Bunq, ABN-Amro, Rabo, ING, etc.) naar Bitstamp:

Gebruik altijd het IBAN nummer van Bitstamp. Dat begint met SI !

Je kunt gewoon Euro’s overmaken. Wanneer je Euro's overmaakt komen deze op je Euro account te staan. Je hebt Euro's nodig om BitBrokerTrade voor je te laten handelen.


Het is echt zéér belangrijk dat je alleen de “Unieke referentie” invult bij de omschrijving van je bankoverschrijving. Hiermee wordt het bedrag naar jouw account overgemaakt en niet per ongeluk naar die van een ander. 


Binnen 1-3 dagen staat je storting in je Bitstamp account. Daarvan krijg je per e-mail een bevestiging. Zodra er saldo in Euro's zichtbaar is op je Bitstamp account (bovenaan in het scherm), kun je verder met:

 

Koop Credits.png

Credits/Tegoed kopen:

Deelname aan BitBrokerTrade.com is kosteloos totdat het systeem voor jou rendement gemaakt heeft. De "Fee" die wij daarvoor in rekening brengen wordt afgeschreven van het zogenaamde prepaid tegoed wat je binnen de trader zelf dient aan te schaffen. Dit prepaid tegoed staat los van je investering bij de exchange!  Onder het kopje credits vind je terug hoeveel prepaid tegoed je nog hebt. 1 credit is gelijk aan 1 Euro  binnen de software van Bit Broker Trade.

Wij schrijven bij ieder rendement wat de trader automatisch voor je gemaakt heeft, 20% van het door jou behaalde rendement, als credits/prepaid tegoed van je af. Dat wil zeggen dat wanneer je op enig moment € 100,- rendement maakt wij € 20,- van je credits/prepaid tegoed afhalen.

De Credits/prepaid tegoed,  werken ongeveer hetzelfde als het prepaid tegoed van een telefoon. Wanneer het saldo van het prepaid tegoed, 0 of zelfs negatief is, zal de software je automatisch een waarschuwingsmailtje sturen. De trader stopt en wacht met verdere acties tot je credits/prepaid tegoed zijn opgewaardeerd. 

Voorkom dat het saldo 0 of negatief is, zodat je geen enkele kans op een fantastisch rendement misloopt.

De Fee wordt o.a. gebruikt om het systeem draaiend te houden, te beveiligen en verder door te ontwikkelen daarom wordt er nooit restitutie verleend. 

Ga naar de Trader en open in het menu het item Credits:

Credits BBT.PNG

Vul onder het aantal credits rechts van de pagina in hoeveel credits (minimaal 25) je wilt kopen. Daarna klik je op de groene pijl en word je doorverwezen naar de pagina van onze serviceprovider. 

betaling.PNG

Nadat de betaling met succes is afgerond staan de credits bijgeschreven.

Gefeliciteerd, je hebt alle stappen doorlopen. Door de MACD-methode kan het tot 290 minuten duren voor het systeem de eerste aankoop voor je doet. Daarover hoef je je geen zorgen te maken. Heeft het systeem geen aankoop gedaan de eerste 24 uur, stuur dan een email naar hulp@bitbrokertrade.com  En een medewerker neemt contact met je op!

picto info.png

Je kunt de handleiding ook downloaden zodat je deze rustig kunt lezen/printen wanneer je de stappen doorloopt.