De trader doet niets!

Doorgaans begint de trader binnen maximaal 30 minuten nadat alle instellingen zijn ingegeven automatisch met haar eerste aankoop. Mocht dit in uw geval niet gelukt zijn kan dit een aantal redenen hebben. Deze leggen we hieronder uit:

- Veel voorkomend is dat bij het aanmaken van de API op de site van Bitstamp, men vergeten is om linksboven op de pagina de in het blauw vernoemde currency op BTC / EURO  te zetten. Dan maakt u een API aan voor dit onderdeel.

Schermafbeelding 2018-10-10 om 09.47.34.png 

  Deze is niet goed !!! 
  

Schermafbeelding 2018-10-10 om 09.47.23.png Deze is wel goed !!!

- Soms komt het voor dat mensen BTC of USD hebben overgemaakt naar Bitstamp. Wij kunnen alleen met Euro's werken. Zorg dat de bedragen of muntjes omgezet worden in Euro's en dat deze zichtbaar zijn in uw account.

- Minder vaak komt het voor dat mensen vergeten zijn hun Bitstamp naam in te vullen in ons systeem.

- Soms worden de keys die gekopieerd worden per ongeluk van een extra spatie voorzien, daar kan het systeem niet mee uit de weg.

- Slechts een enkele keer zijn mensen vergeten een investeringsbedrag naar Bitstamp over te maken en nog minder vaak heeft men credits bij ons afgenomen. Zodat de trader niet eens kan starten.  "Gratis" verkregen credits komen na 30 dagen te vervallen wanneer u zelf geen aanvulling daarop heeft gedaan!

Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!